Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dynią i imbirem BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dynią i imbirem BIO 250g
Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dodatkiem dyni i imbiru ma bardzo charakterystyczny aromat. Może stanowić doskonałą bazę do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Składniki:
Mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir*, woda.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania:
Do gotującej się wody powoli włożyć makaron, aż się cały zanurzy. Gotować na wolnym ogniu 4-5 minut. Następnie odcedzić i przelać zimną wodą.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna w 100g produktu: | 345 kcal / 1 449 kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 3,6 g |
| - kwasy nasycone | 0,9 g |
| Węglowodany, w tym: | 65,5 g |
| - cukry | 0 g |
| Błonnik | 5,5 g |
| Białko | 10,9 g |
| Sól | 0 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
Kraj producenta:
Holandia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
Agnieszka
,Super, dobry smak i wygląd. Z powodzeniem zastępuje wyroby glutenowe.
Joanna
,Bardzo dobrze sprawdza się w daniach kuchni azjatyckiej. Świetny zamiennik tradycyjnego makaronu. Również dla osób na diecie bezglutenowej. Polecam.