Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dynią i imbirem BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dynią i imbirem BIO 250g
Bezglutenowy makaron z ryżu brązowego z dodatkiem dyni i imbiru ma bardzo charakterystyczny aromat. Może stanowić doskonałą bazę do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Składniki:
Mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir*, woda.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania:
Do gotującej się wody powoli włożyć makaron, aż się cały zanurzy. Gotować na wolnym ogniu 4-5 minut. Następnie odcedzić i przelać zimną wodą.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 345 kcal / 1 449 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,6 g |
- kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany, w tym: | 65,5 g |
- cukry | 0 g |
Błonnik | 5,5 g |
Białko | 10,9 g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
Kraj producenta:
Holandia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Agnieszka J****k
,Super, dobry smak i wygląd. Z powodzeniem zastępuje wyroby glutenowe.
Joanna Z****a
,Bardzo dobrze sprawdza się w daniach kuchni azjatyckiej. Świetny zamiennik tradycyjnego makaronu. Również dla osób na diecie bezglutenowej. Polecam.