Chipsy warzywne bezglutenowe BIO 85g
Opis
Chipsy warzywne bezglutenowe BIO 85g
Ekologiczne pieczone warzywne chipsy bezglutenowe. Zawierają 60% mniej tłuszczu niż zwykłe chipsy ziemniaczane.
Składniki
skrobia ziemniaczana* 51%, mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy*, płatki ziemniaczane* 9%, mieszanka przypraw z solą morską* 4,5% (maltodekstryna*, sól morska 20,5%, nierafinowany cukier trzcinowy*, ekstrakt drożdżowy*, olej słonecznikowy*), suszone warzywa w proszku* 4% (burak* 1,33%, szpinak* 1,07%, marchew* 0,93%, pomidor* 0,4%, brokuł* 0,27%), mąka amarantusowa* 2%, sól 1%, kurkuma*, spirulina*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
420kcal 1 770kJ |
Tłuszcz, w tym: | 9,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7g |
Węglowodany, w tym: | 79g |
- cukry | 0,6g |
Błonnik | 4,6g |
Białko | 2,9g |
Sól | 1,69g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




Małgorzata
,Bardzo smaczne, super zamiennik tradycyjnych.