Bezglutenowe chrupki z solą morską BIO 50g
Opis
Bezglutenowe chrupki z solą morską BIO 50g
Przesympatyczny młody Stegozaur Junior zaprasza najmłodszych do wspólnej zabawy...
Ekologiczne bezglutenowe pieczone chrupki kukurydziane z dodatkiem soli morskiej i przypraw stanowią doskonałą przekąskę dla każdego dziecka. Ich wyjątkowy, zabawny kształt dinozaurów zachwyci niejednego malucha. I można je mieć zawsze pod ręką: na wycieczce, spacerze czy podczas oglądania ulubionej kreskówki.
Do produkcji tych chrupek użyto składników pochodzenia ekologicznego. Nie zawierają konserwantów.
Składniki:
Kukurydza* 75% (mąka* i/lub ziarna*), olej słonecznikowy*, sól morska z przyprawami* 5% (skrobia ziemniaczana*, sól morska, cukier*, ekstrakt drożdżowy (z kukurydzy), olej słonecznikowy*, substancja przeciwzbrylająca: krzemionki).
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 450 kcal / 1 890 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 20,6 g |
- kwasy nasycone | 1,5 g |
Węglowodany, w tym: | 58,4 g |
- cukry | 1,9 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 1,5 g |
Kraj produkcji:
Słowacja
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (7)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Malwina
,Ulubione chrupki mojego synka.
Barbara
,Super przekąska do zdrowej diety dziecka. Polecam!
Barbara D****ź
,Polecam
Klient sklepu
,bardzo smaczny zamiennik normalnych chipsów
Jagoda K****a
,Smaczne. Taka bardziej słona i zdrowsza wersja powszechnie znanych kukurydzianych chrupek dostępnych na każdym targu :)
Aneta
,Chrupiące, dobre i mają fajny kształt. Dzieci się nimi zajadają.
Lara
,Moje ulubione chrupki, przepyszne i mają świetną konsystencję i oczywiście super kształt :)