Chrupki proteinowe z soczewicy z ciecierzycą bezglutenowe BIO 50g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Chrupki proteinowe z soczewicy z ciecierzycą bezglutenowe BIO 50g
Chrupki z soczewicy i ciecierzycy to świetna alternatywa dla tradycyjnych chrupek ziemniaczanych.
Wysoka zawartość białka.
Składniki
mąka z czerwonej soczewicy* (63 %), kukurydza*, oleje roślinne* (wysokooleinowy olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), mąka z ciecierzycy* (9 %), białko z grochu*, sól morska, naturalny aromat oliwkowy.(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ i mleko.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
397kcal 1 672kJ |
Tłuszcz, w tym: | 10g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5g |
Węglowodany, w tym: | 46g |
- cukry | 1,5g |
Błonnik | 1,9g |
Białko | 26g |
Sól | 1g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Smalczyk wegański bezglutenowy 160g
12,89 zł