Ciastka kokosowe bezglutenowe BIO 150g
Opis
Ciastka kokosowe bezglutenowe BIO 150g
Składniki
mąka ryżowa*, miąższ kokosa tarty* 23%, margaryna* (masło shea*, olej słonecznikowy*, woda, sól, koncentrat soku z cytryny*), cukier trzcinowy jasny*, skrobia kukurydziana*, inulina z agawy*, mąka kokosowa* 5,2%, jaja*, skrobia ziemniaczana*, błonnik akacjowowy*, substancja spulchniająca: węglanyy amonu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i orzechy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
551kcal 2 297kJ |
Tłuszcz, w tym: | 32g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 23g |
Węglowodany, w tym: | 55g |
- cukry | 17g |
Błonnik | 13g |
Białko | 4,9g |
Sól | 0,39g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Francja
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg