Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą BIO 50g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą BIO 50g
Cocoa - Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą BIO 50g
Wyjątkowa i aromatyczna czekolada z surowego kakao to świetna przekąska dla osób, które unikają białego cukru.
Czekolada została wyprodukowana z ekologicznych surowców, które pochodzą bezpośrednio od farmerów i spółdzielni rolniczych. Posiadają one liczne certyfikaty przyznawane przez Unię Europejską.
Składniki:
Surowe ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe*, migdały*, morwy białe*, kawa mielona*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 594 kcal / 2 464 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 45 g |
- kwasy nasycone | 26,2 g |
Węglowodany, w tym: | 36,8 g |
- cukry | 35,5 g |
Białko | 6,6 g |
Sód | 97,3 mg |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera migdały.
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Zioła Małgorzatki 80g
4,79 zł

Czekolada biała cynamonowa BIO 50g
15,49 zł

Kompas - baton orzechowy 70g
Malgorzata Jakubowska-Szmajda
,pyszne i zdrowe.