Daktyle w surowej czekoladzie BIO 70g
Opis
Daktyle w surowej czekoladzie BIO 70g
Cocoa - Daktyle w surowej czekoladzie BIO 70g
Daktyle w surowej czekoladzie to rozpływająca się w ustach przekąska, której smak zapamiętamy na długo, bowiem czekolada surowa charakteryzuje się intensywniejszym smakiem od tej klasycznej. Co więcej, zamiast białego cukru, w składzie znajdziemy cukier kokosowy.
Daktyle w czekoladzie zostały wyprodukowane z ekologicznych surowców, które pochodzą bezpośrednio od farmerów i spółdzielni rolniczych. Posiadają one liczne certyfikaty przyznawane przez Unię Europejską.
Składniki:
Czekolada*50% (cukier w kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, wanilia BOURBON*), daktyle*50%
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 459 kcal / 1914 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 62 g |
- kwasy nasycone | 17 g |
Węglowodany, w tym: | 47 g |
- cukry | 45 g |
Białko | 5g |
Sól | 0,10 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać orzechy.
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


