Makaron (z zielonej soi i quinoa) fettuccine bezglutenowy bio 200g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (z zielonej soi i quinoa) fettuccine bezglutenowy bio 200g
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Składniki:
Soja* 95%, quinoa* 5%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 334 kcal / 1 399 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 7,5 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany, w tym: | 18,8 g |
- cukry | 7 g |
Błonnik | 19,4 g |
Białko | 38 g |
Sól | 0,00 g |
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Czarny pieprz bezglutenowy 20g
6,99 zł
A ...
,Mój ulubiony makaron :)