Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400g
Opis
Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400g
Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.
Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.
Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Składniki
ekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
24kcal 102kJ |
Tłuszcz, w tym: | <0,5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
Węglowodany, w tym: | 2,9g |
- cukry | 1g |
Błonnik | 2,7g |
Białko | 1,6g |
Sól | 1g |
Witamina C | 18mg (23%)** |
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!





