Krem do gotowania z migdałów bez cukru bezglutenowy BIO 200 ml
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Krem do gotowania z migdałów bez cukru bezglutenowy BIO 200 ml
Śmietana migdałowa to produkt w 100% roślinny. Stanowi doskonałą alternatywę dla śmietany produkowanej z mleka pochodzenia zwierzęcego. Można ją stosować jako dodatek do potraw i przygotowywania deserów.
Składniki:
Woda, migdały*(7%), olej słonecznikowy*, stabilizator: guma arabska, ksantan, sól morska, naturalny aromat*.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 97 kcal / 406 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 8,9 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany, w tym | 2 g |
- cukry | <0,5 g |
Białko | 1,5 g |
Sól | 0,04 g |
Kraj produkcji:
Hiszpania
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (4)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Joanna G...
,świetny zdrowy dodatek do dietetycznych dań!
Bozena M****a
,Pycha!
Jan G...
,Bardzo dobrze zastępuje śmietanę. Ma neutralny smak. Polecam.
Magdalena
,Jeden z lepszych kremów migdałowych zastępujących śmietanę (nawet jedzący nabiał rodzice przerzucili sie na ten produkt). Nie waży się, zachowuje kremowość, dobrze sprawdzi się w kuchni osób niekoniecznie lubiących się z mlekiem kokosowym jako zagęstnikiem. Ma neutralny aromat, sprawdzałam go także w kremach do tortów, przygotowywanych z kaszy jaglanej i innych tradycyjnych przepisach na ciasta jako zamiennik śmietany.