Zagęszczony produkt ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 200ml
Opis
Zagęszczony produkt ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 200ml
Bezglutenowa śmietana ryżowa to produkt w 100% roślinny. Stanowi doskonałą alternatywę dla śmietany produkowanej z mleka pochodzenia zwierzęcego. Można ją stosować jako dodatek do potraw i przygotowywania deserów.
Składniki:
Woda, składniki ryżowe (syrop ryżowy, skrobia ryżowa, mąka ryżowa 10%), olej słonecznikowy 7%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, zagęstnik: karagen i maczka chleba świętojańskiego, sól morska, naturalne aromaty.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE-013
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 48 kcal / 202 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1 g |
- cholesterol | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 9,6 g |
- cukry | 6,5 g |
- laktoza | 0 g |
Białko | 0,1 g |
Błonnik | 0,8 g |
Sód | 0,03 g |
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Napój ryżowy bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1L

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,59 zł

Napój owsiany bez dodatku cukrów BIO 1L

Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
13,69 zł
Agnieszka
,Jest ok, ale jak to wszystkie ryżowe produkty ma bardzo rzadką konsystencję. Zdecydowanie preferuję sojowe odmiany
Joanna A...
,Jest ok, myślałam ze będzie to kwaśna śmietanka taka jak 12%, mleczko jest słodkie ale sprawdziło się do zabielenia sosu.