Magdalenas bezglutenowe babeczki z nadzieniem morelowym 200g
Opis
Magdalenas bezglutenowe babeczki z nadzieniem morelowym 200g
Składniki
jaja, mąka ryżowa, konfitura morelowa (18%) (syrop glukozowo-fryktozowy, mus morelowy, cukier, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, olej roślinny, skrobia kukurydziana, substancja stabilizująca: sorbitol, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mus jabłkowy (jabłka, regulator kwasowości: kwas askorbinowy), skrobia ryżowa, substancje spulchniające: winian monopotasu, glukono-delta-lakton, wodorowęglan sodu, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa, sól, aromat naturalny.
Sposób przechowywania
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 399kcal / 1 675kJ |
Tłuszcz, w tym: | 17g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3g |
Węglowodany, w tym: | 58g |
- cukry | 33g |
Błonnik | 1,7g |
Białko | 3,4g |
Sól | 0,46g |
Informacja o alergenach
Soja, jaja
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (3)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
izabela OKWIET SPALIK SPALIK
,Polecam. Babeczki są smaczne. U nas służą jako przekąska do szkoły lub tzw. słodycz.
Aleksandra P...
,Pyszne choć spodziewałam się trochę więcej konfitury morelowej.
Sławomir
,Zgodny z oczekiwaniami