Makaron Liguori IGP Fusilli Corti Bucati Nr32 500g
Opis
Makaron Liguori IGP Fusilli Corti Bucati Nr32 500g
Pasta di Gragnano Fusilli Corti Bucati marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest najlepszej jakości pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Specjalna konstrukcja Fusilli Corti Bucati składa się z idealnej spirali i otworu, który przechodzi przez całą długość.
Składniki
Semolina z pszenicy durum, woda
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
351kcal 1 488kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 69g |
- cukry | 3,1g |
Błonnik | 3g |
Białko | 14,5g |
Sól | 0g |
Kraj producenta
Włochy
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
