Makaron fusilli pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron fusilli pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
Składniki
mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum BIO
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
357kcal 1 509kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 3,6g |
Błonnik | 9,2g |
Białko | 12g |
Sól | 0,01g |
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Woda z młodego kokosa 500ml

Sos pomidorowy Passata BIO 680g
8,89 zł

Passata pomidorowa BIO 680g
9,96 zł

Owies ziarno bezłuskowe BIO 400g
13,59 zł

Nasiona rzodkiewki BIO na kiełki 30g
12,59 zł

Bezglutenowe ciastko miękkie z kokosem i migdałem 50g