Makaron z płaskurki razowy Spaghetti BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron z płaskurki razowy Spaghetti BIO 500g
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki:
mąka z pszenicy płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 342kcal / 1 539kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,6g |
- kwasy nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 2,9g |
Błonnik | 5,7g |
Białko | 12g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Anyż biedrzeniec 30g
2,79 zł
Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Napój sojowy bezglutenowy BIO 1l
14,37 zł
Mąka sezamowa 250g
12,06 zł
Skórka pomarańczy starta BIO 15g
7,76 zł
Płatki owsiane BIO 1kg