Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron semolinowy razowy spaghetti BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum z pełnego przemiału pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 355 kcal / 1 506 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 71 g |
- cukry | 1 g |
Błonnik | 5,4 g |
Białko | 12 g |
Sól | <0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (5)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
4,39 zł

Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,59 zł

Bezglutenowe ciastko miękkie z kokosem i migdałem 50g
Małgorzata Baran
,Często wykorzystuję jako alternatywę dla makaronu pszennego, bardzo smaczny
Paweł
,Świetny zamiennik sklepowego makaronu.
elzbieta
,Jest pyszny😁
Marcin
,Bardzo wysoka jakość, to i cena nie mała. Mimo wszystko warto kupić. Dla zdrowia.
Magdalena N...
,Bardzo dobry makaron, smaczny i nadaje się dla cukrzyków.