Makaron razowy fusilli semolina BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron razowy fusilli semolina BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum z pełnego przemiału pochodzącej z certyfikowanych upraw. Makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów (warzywnych czy mięsnych).
Składniki:
Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 325 kcal / 1 376 kJ |
Tłuszcz | 2,64 g |
Węglowodany | 62,2 g |
Błonnik | 8,94 g |
Białko | 13 g |
Sól | <0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Płatki owsiane błyskawiczne BIO 1kg
13,79 zł

Płatki orkiszowe BIO 1kg
15,19 zł

Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
15,19 zł

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Magdalena N...
,Bardzo dobry makaron. Idealny dla cukrzyków.