Makaron fusilli trójkolorowy semolinowy BIO 500g
Opis
Makaron fusilli trójkolorowy semolinowy BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw. Ze względu na swój kształt i barwę makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów.
Składniki
mąka z pszenicy durum*, mąka z PSZENICY durum* z suszonymi pomidorami* (3%), mąka z PSZENICY durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 348 kcal / 1 475 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2 g |
- kwasy nasycone | 0,2 g |
Węglowodany, w tym: | 71 g |
- cukry | 2,9 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,26 g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Patrycja P*****a
,Bardzo dobra jakość, polecam