Makaron ryżowy świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron ryżowy świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Składniki
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób użycia
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
342kcal 1 432kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 76g |
- cukry | 0,7g |
Błonnik | 2,6g |
Białko | 7g |
Sól | 0,01g |
Kraj producenta
Czechy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg
17,09 zł

Makaron penne bezglutenowy 250g
7,65 zł
Dorota
,Dobry zamiennik pszennego makaronu.