Makaron (semolinowy z algami morskimi) gniazda tagliatelle BIO 300g
Opis
Makaron (semolinowy z algami morskimi) gniazda tagliatelle BIO 300g
Składniki:
semolina* (mąka z pszenicy durum), algi morskie* (spirulina) 3%
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Sposób przygotowania:
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać jaja
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 175kcal / 740kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 34g |
- cukry | 0,6 g |
Błonnik | 2,0 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 0,02 g |
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron z groszku świderki 250g
7,86 zł
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Cukier waniliowy BIO 20g
4,09 zł
Migdały w czekoladzie bez cukru 100g
15,69 zł
Ziemowit
,polecam