Makaron spaghetti BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron spaghetti BIO 500g
Ekologiczny makaron spaghetti wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum
Składniki
100% mąka z pszenicy durum BIO
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
361kcal 1 532kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 74g |
- cukry | 2g |
Błonnik | 3g |
Białko | 11g |
Sól | 0g |
Zalecane warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Sos pomidorowy Passata BIO 680g
8,89 zł

Makaron pennoni rigati BIO 500g
6,97 zł

Koncentrat pomidorowy BIO 200g
10,19 zł

Makaron fusilli semolinowy BIO 500g
10,19 zł

Makaron farfalle BIO 500g
6,97 zł