Makaron fusilli semolinowy BIO 500g
Opis
Makaron fusilli semolinowy BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
Mąka z pszenicy durum*.
*składnik pochodzący z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 496 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,2 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 72 g |
- cukry | 0,8 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 12 g |
Sól | <0,01 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji:
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron Farfalle semolinowy BIO 500g
10,59 zł
Makaron penne semolinowy BIO 500g
11,39 zł
Makaron gniazda tagliatelle semolinowy BIO 250g
Olej do gotowania i smażenia BIO 1l
30,39 zł
Cukier waniliowy BIO 20g
Proszek do pieczenia BIO 12g
Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,09 zł
Urszula M*****a
,Jakość produktu bardzo dobra, polecam wszystkim którzy chcą zdrowo się odżywiać.
Iwona B...
,Makaron bardzo smaczny,doskonała jakość.