Makaron z białej kukurydzy świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Opis
Makaron z białej kukurydzy świderek fusilli bezglutenowy BIO 250g
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
Składniki
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100%
Alergeny
Może zawierać soję.
Sposób użycia
Przed spożyciem gotować 10 minut, al. dente 9 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
352kcal 1 493kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 79g |
- cukry | 0,6g |
Błonnik | 1,8g |
Białko | 6,6g |
Sól | <0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg

Bezglutenowy budyń waniliowy 40g
1,39 zł

Siemię lniane mielone 500g
9,33 zł

Ciasto kruche bezglutenowe 200g
4,79 zł