Makaron z ciecierzycy świderki bezglutenowy BIO 250g
Opis
Makaron z ciecierzycy świderki bezglutenowy BIO 250g
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.
Składniki
mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać soję
Sposób użycia
Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
365kcal 1 537kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6g |
Węglowodany, w tym: | 51g |
- cukry | 2,3g |
Błonnik | 8,7g |
Białko | 2,2g |
Sól | <0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg
Wafle gryczane bezglutenowe BIO 100g
10,99 zł
Bezglutenowe chipsy solone 70g
8,28 zł
Beata
,Mniam8