Makaron z płaskurki razowej Fusilli BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron z płaskurki razowej Fusilli BIO 500g
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki
mąka z pszenicy płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 342kcal / 1 539kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,6g |
- kwasy nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 2,9g |
Białko | 12g |
Błonnik | 5,7g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
18,49 zł

Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,19 zł