Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki
mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 344kcal / 1 445kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,8g |
- kwasy nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 68g |
- cukry | 2,2g |
Błonnik | 4g |
Białko | 12g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron z płaskurki Penne BIO 500g
19,09 zł

Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
15,69 zł

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Dorota
,Ze względu na alergię na pszenicę modyfikowaną genetycznie używam tylko makaronu z orkiszu. Używam go do wszystkich potraw z makaronem dla całej rodziny. Polecam go wszystkim, jest zdrowy i bardzo smaczny.
Małgorzata M...
,Makoronik dobrej jakości.