Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
Opis
Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki
mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 344kcal / 1 445kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,8g |
- kwasy nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 68g |
- cukry | 2,2g |
Błonnik | 4g |
Białko | 12g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron z płaskurki Penne BIO 500g
18,49 zł
Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł
Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
16,39 zł
Dorota S****a
,Ze względu na alergię na pszenicę modyfikowaną genetycznie używam tylko makaronu z orkiszu. Używam go do wszystkich potraw z makaronem dla całej rodziny. Polecam go wszystkim, jest zdrowy i bardzo smaczny.
Małgorzata M...
,Makoronik dobrej jakości.