Miso Shiro na bazie ryżu BIO 300g
Opis
Miso Shiro na bazie ryżu BIO 300g
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, wyprodukowana została ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Można ją wykorzystać do przygotowania naprawdę wielu potraw. Zupa miso jest niezwykle smaczna i pożywna, a wystarczy ją przyrządzić na samej wodzie. Ponadto, przyprawia się nim także ryby, mięso, warzywa, tofu, a także różnego rodzaju sosy.
Składniki:
Ryż* (63%), soja* (23%), woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki ekologiczne
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 173 kcal / 721 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,8 g |
- kwasy nasycone | 2,5 g |
Węglowodany, w tym: | 26,7 g |
- cukry | 26,7 g |
Błonnik | 4,2 g |
Białko | 7,9 g |
Sód | 2 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać gluten i soję.
Kraj pochodzenia:
Japonia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Miso Hatcho na bazie soi BIO 300g
35,09 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO 100g
22,19 zł
Agar Agar 20g
7,45 zł
Kukurydza słodka w zalewie w słoiku BIO 340g (230 g)
Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
16,39 zł
Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg
Tahini naturalne 185g
12,89 zł