Miso Shiro na bazie ryżu BIO 300g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Miso Shiro na bazie ryżu BIO 300g
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, wyprodukowana została ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Można ją wykorzystać do przygotowania naprawdę wielu potraw. Zupa miso jest niezwykle smaczna i pożywna, a wystarczy ją przyrządzić na samej wodzie. Ponadto, przyprawia się nim także ryby, mięso, warzywa, tofu, a także różnego rodzaju sosy.
Składniki:
Ryż* (63%), soja* (23%), woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki ekologiczne
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 173 kcal / 721 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,8 g |
- kwasy nasycone | 2,5 g |
Węglowodany, w tym: | 26,7 g |
- cukry | 26,7 g |
Błonnik | 4,2 g |
Białko | 7,9 g |
Sód | 2 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać gluten i soję.
Kraj pochodzenia:
Japonia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Miso Hatcho na bazie soi BIO 300g
35,09 zł

Płatki drożdżowe nieaktywne BIO 100g
22,19 zł

Agar Agar 20g

Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
15,19 zł

Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
13,49 zł

Tahini naturalne 185g
13,19 zł