Pasta słonecznikowa z bazylią bezglutenowa BIO 180g
Opis
Pasta słonecznikowa z bazylią bezglutenowa BIO 180g
Składniki
woda, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (20%), cukinia*, sok cytrynowy z koncentratu*, bazylia* (6%), cebula*, skrobia ziemniaczana*, sól kamienna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis
Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 1313 kJ/ 318kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,2 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg