Pasta słonecznikowa z pomidorami i bazylią bezglutenowa 160g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pasta słonecznikowa z pomidorami i bazylią bezglutenowa 160g
Pasta z nasion słonecznika z dodatkiem koncentratu pomidorowego i bazylii - do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.
Składniki
woda, obłuszczone ziarna słonecznika 39 %, cebula, koncentrat pomidorowy 13 %, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), bazylia suszona 0,5 %, przyprawy (w tym SELER).
Alergeny
Może zawierać soję, nasiona sezamu, gorczycę.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
251kcal 1 041kJ |
Tłuszcz, w tym: | 20g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1g |
Węglowodany, w tym: | 8,3g |
- cukry | 2,7g |
Błonnik | 2,3g |
Białko | 8,3g |
Sól | 0,87g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Kraj producenta
Polska
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Ciastko KETO miękkie z pastą sezamową Tahini 50g

Makaron z groszku świderki 250g
7,79 zł

Ciastko z pastą orzechową i czekoladą bezglutenowe 50g

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
13,99 zł