Sok z czerwonej kapusty kiszonej z moringą BIO 200ml
Opis
Sok z czerwonej kapusty kiszonej z moringą BIO 200ml
KISZONA KAPUSTA: Zawiera witaminy C, B12, B6, nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami. Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu. Wpływa korzystnie na syntezę czerwonych krwinek oraz wzrost komórek i budowę tkanki kostnej. Występujący potas sprawia, że działa moczopędnie i odkwaszająco. Wzmaga apetyt i pobudza wydzielanie soków trawiennych. Sok z kiszonej kapusty stosowany jest do płukania gardła przy infekcjach górnych dróg oddechowych. Zawarte w kiszonej kapuście składniki bioaktywne sprzyjają profilaktyce nowotworowej.
Sproszkowane liście moringi są bardzo cenne dla zdrowia z uwagi na zawartość składników takich jak: kaempferol, rhamnetin, isoquercetin
Składniki:
sok z czerwonej kapusty kiszonej*, mornga*, sól
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 13,93 kcal / 59,98 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,02 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,01 g |
Węglowodany, w tym: | 1,87 g |
- cukry | 1,19 g |
Białko | 1,26 g |
Sól | 0,13 g |
Kraj producenta:
Polska
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!








