Sos aioli wegański bezglutenowy BIO 250ml
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Sos aioli wegański bezglutenowy BIO 250ml
Nasze wegańskie aioli wykorzystuje najlepsze produkty Byodo, takie jak doskonała oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia ze świeżym ekologicznym czosnkiem. Rezultatem jest kremowy, delikatny krem sałatkowy w stylu majonezu o zawartości tłuszczu tylko 42 %.
Składniki
woda, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, czosnek* (4,3 %), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (3 %), ocet winny biały*, musztarda Dijon* (woda, ocet brandy*, GORCZYCA brązowa*, sól morska), skrobia kukurydziana*, mąka z nasion słonecznika* (1 %), ocet brandy*, sól morska, bulion warzywny* (sól morska, skrobia kukurydziana*, marchew*, SELER*, cebula*, pasternak*, pomidory*, por*, przyprawy* (zawierają SELER*), olej słonecznikowy*), curry*, maranta*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
423kcal 1 773kJ |
Tłuszcz, w tym: | 42g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8g |
Węglowodany, w tym: | 6,5g |
- cukry | 3,7g |
Błonnik | 0g |
Białko | 1,1g |
Sól | 1,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

