Substytut jaj w proszku bezglutenowy BIO 20g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Substytut jaj w proszku bezglutenowy BIO 20g
Opakowanie odpowiada 4 jajom.
Składniki
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).
Sposób użycia
Łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.
Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
324kcal 1 349kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 8,4g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2g |
| Węglowodany, w tym: | 14g |
| - cukry | 6,6g |
| Błonnik | 37g |
| Białko | 30g |
| Sól | 0,04g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Napój sojowy bezglutenowy BIO 1l
14,37 zł
Herbatka owoc głogu BIO 100g
10,49 zł
Skórka pomarańczy starta BIO 15g
7,76 zł
Anyż biedrzeniec 30g
2,79 zł
Koper włoski (fenkuł) 50g
3,19 zł
Proszek do pieczenia BIO 12g