Opcje przeglądania

Największą częścią składową białej mąki są węglowodany, bo aż 60-70%, a to właśnie one najbardziej wpływają na stężenie glukozy we krwi. W naszej ofercie znajdują się takie produkty, w których składzie znajduje się kilkakrotnie mniej węglowodanów, dlatego są bezpieczne dla osób zmagających się z cukrzycą. Można z nich przyrządzić chleb, słodkie wypieki, pierogi, mogą także posłużyć jako dodatek do wielu potraw.

Mąka arachidowa 250g Mąka arachidowa 250g
Producent: Olvita
Cena: 12,40 zł
szt.
zobacz więcej
Mąka migdałowa 250g Mąka migdałowa 250g
Producent: Olvita
Cena: 26,50 zł
szt.
zobacz więcej
Mąka słonecznikowa 250g Mąka słonecznikowa 250g
Producent: Olvita
Cena: 10,39 zł
szt.
zobacz więcej
Mąka z pestek dyni 250g Mąka z pestek dyni 250g
Producent: Olvita
Cena: 8,99 zł
szt.
zobacz więcej
do góry
Pokaż pełną wersję strony