Baton FRUPP liofilizowany mango-marchew bezglutenowy 10g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Baton FRUPP liofilizowany mango-marchew bezglutenowy 10g
Ten liofilizowany baton łączy egzotyczne smaki mango i marakui z nutą marchewki, oferując unikalną kompozycję smakową. Dzięki 28% zawartości błonnika, produkt ten wspomaga trawienie, a niska kaloryczność (34 kcal na baton) czyni go doskonałą przekąską dla osób dbających o linię. Bez dodatku cukru, odpowiedni zarówno dla wegetarian, jak i wegan. Liofilizacja pozwala zachować maksymalną ilość składników odżywczych, co sprawia, że jest to zdrowa i smaczna przekąska na każdą porę dnia.
Składniki
mango (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi (5,7 %), zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (4,3 %)], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
343kcal 1 441kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 0,7g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
| Węglowodany, w tym: | 68g |
| - cukry | 51g |
| Błonnik | 28g |
| Białko | 1,9g |
| Sól | 0,08g |
Zalecane warunki przechowywania
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również: