Bezglutenowe bułki Ciabatta bez skrobi pszennej 170g
Opis
Bezglutenowe bułki Ciabatta bez skrobi pszennej 170g
Bułki są miękkie z chrupiącą skórką, a ich ulepszona receptura sprawia, że na długo pozostają świeże. Zawierają dużą ilość błonnika pokarmowego oraz inuliny-naturalnego probiotyku wspomagającego układ trawienny, dlatego oprócz tego że są smaczne, są również zdrowe. Stanowią podstawę doskonałego śniadania.
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, czekolady oraz soi.
Masa netto:170g (2 sztuki)
Składniki
woda, skrobia kukurydziana, mąki (ryżowa, kukurydziana), oliwa z wytłoczyn oliwek 5,7%, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, cukier, sól, błonnik z babki jajowatej.
Sposób przygotowania:
Bułki należy piec w piekarniku z termoobiegiem przez 3-4 minuty w temperaturze 180?C.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 284 kcal / 1 196 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,3 g |
- kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany, w tym: | 52 g |
- cukry | 4,8 g |
Błonnik | 5,0 g |
Białko | 2,3 g |
Sól | 1,3 g |
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!





Dominika S...
,Smaczne bułki, polecam