Chrupki z ciecierzycą z solą morską bezglutenowe BIO 35g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Chrupki z ciecierzycą z solą morską bezglutenowe BIO 35g
Kukurydziane kulki z dodatkiem ciecierzycy i soli morskiej. Produkt ekologiczny, bezglutenowy i odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Świetne źródło błonnika.
Składniki
grys kukurydziany* 57%, mąka i grys z ciecierzycy* 24,5%, olej słonecznikowy* 12%, przyprawa o smaku soli morskiej* 6,5% (maltodekstryna*, sól morska, 20,5%, cukier*, ekstrakt drożdżowy*, olej słonecznikowy*). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
393kcal 1 655kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 11,1g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
| Węglowodany, w tym: | 58,2g |
| - cukry | 1g |
| Błonnik | 6,3g |
| Białko | 12g |
| Sól | 1,21g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. z dala od bezpośredniego źródła światła słonecznego i ciepła.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
bez laktozy
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowy makaron Filini (nitka cienka) 250g
Makaron penne bezglutenowy 250g
7,65 zł
Paluszki bezglutenowe 100g