Chrupki z ciecierzycą z solą morską bezglutenowe BIO 35g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Chrupki z ciecierzycą z solą morską bezglutenowe BIO 35g
Kukurydziane kulki z dodatkiem ciecierzycy i soli morskiej. Produkt ekologiczny, bezglutenowy i odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Świetne źródło błonnika.
Składniki
grys kukurydziany* 57%, mąka i grys z ciecierzycy* 24,5%, olej słonecznikowy* 12%, przyprawa o smaku soli morskiej* 6,5% (maltodekstryna*, sól morska, 20,5%, cukier*, ekstrakt drożdżowy*, olej słonecznikowy*). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
393kcal 1 655kJ |
Tłuszcz, w tym: | 11,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
Węglowodany, w tym: | 58,2g |
- cukry | 1g |
Błonnik | 6,3g |
Białko | 12g |
Sól | 1,21g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. z dala od bezpośredniego źródła światła słonecznego i ciepła.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
bez laktozy
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron penne bezglutenowy 250g
7,65 zł

Paluszki bezglutenowe 100g