Krem wegański o smaku pistacjowym bez cukru 200g
                 Opis
                Opis
            
        Krem wegański o smaku pistacjowym bez cukru 200g
Veganela 45% Pistachio to coś więcej niż zwykła pasta do smarowania - to wyjątkowy, wegański przysmak, który wyróżnia się dużą zawartością zdrowych i pysznych pistacji oraz brakiem dodatku cukru. Specjalnie przygotowana roślinna wersja kremu zachwyca kremową konsystencją i niepowtarzalnym smakiem. To nie tylko pyszny dodatek do posiłków, ale także źródło cennych dla zdrowia minerałów: żelaza, magnezu i cynku, które wspomagają pracę serca oraz witamin B1 i B6, ważnych dla funkcjonowania układu odpornościowego i nerwowego. Pistacje obniżają poziom glukozy we krwi. Są również ważne dla zdrowia oczu i bogate w kwasy omega 3. Krem doskonale się rozsmarowuje i ma szerokie zastosowanie jako krem do ciast, babeczek, gofrów i oczywiście do smarowania pieczywa.
Składniki
Pasta PISTACJOWA 45 %, substancja słodząca (maltitole), oleje roślinne (shea, kokosowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach, sól morska jodowana (sól morska, substancja wzbogacająca (jodan potasu)), emulgator (lecytyny).
Alergeny
Produkt może zawierać inne ORZECHY, MLEKO, SOJĘ, ZBOŻA zawierające GLUTEN
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu | 585kcal 2 419kJ | 
| Tłuszcz, w tym: | 47g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 9,6g | 
| Węglowodany, w tym: | 38g | 
| - cukry | 2,7g | 
| Błonnik | 5g | 
| Białko | 12g | 
| Sól | 0,29g | 
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej (18-22 stopni C).
Kraj producenta
Polska
                 Opinie o produkcie (0)
                Opinie o produkcie (0)
            
            Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
 Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
         
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                             
             
                                
                             
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                    