Makaron casareccia kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron casareccia kukurydziano - ryżowy z amarantusem, teff i quinoa bezglutenowy BIO 250g
Składniki
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
323kcal 1 365kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 60g |
- cukry | 2g |
Błonnik | 12g |
Białko | 8,3g |
Sól | 0,003g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowa skrobia ziemniaczana 500g

Sezamki w czekoladzie BIO 27g
4,89 zł

Bezglutenowe paluszki solone BIO 45g

Sezamki pomarańczowe BIO 22,5g
2,79 zł