Makaron gryczany świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron gryczany świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.
Składniki
mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
356kcal 1 512kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7g |
Węglowodany, w tym: | 78g |
- cukry | 0,4g |
Błonnik | 0g |
Białko | 7,5g |
Sól | 0,25g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.
Kraj producenta
Czechy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg

Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg

Proszek do pieczenia BIO 12g