Makaron (kukurydziany) świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron (kukurydziany) świderki fusilli bezglutenowy BIO 250g
Składniki
mąka kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia
Sposób przygotowania
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 11-12 min.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,016 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowe ciastko miękkie z kokosem i migdałem 50g

Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg