Makaron mafalde wielozbożowy razowy bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron mafalde wielozbożowy razowy bezglutenowy BIO 250g
Składniki
75 % mąka ryżowa pełnoziarnista*, 15 % mąka gryczana*, 5 % mąka z amarantusa*, 5 % mąka z teff*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
359kcal 1 519kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 73g |
- cukry | 0,6g |
Błonnik | 3,7g |
Białko | 8,5g |
Sól | 0,02g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowe płatki owsiane 500g
10,49 zł

Bezglutenowy chleb jasny świeży 400g
12,49 zł