Makaron semolinowy 2-jajeczny świderki BIO 250g
Opis
Makaron semolinowy 2-jajeczny świderki BIO 250g
Wysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.
Jej naturalny, słoneczny kolor to zasługa prostej, domowej receptury: tylko mąka, woda, i świeże JAJA z polskich ferm wybijane przez nas każdego dnia.
Składniki
semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
370kcal 1 569J |
Tłuszcz, w tym: | 2,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9g |
Węglowodany, w tym: | 73g |
- cukry | 2,3g |
Błonnik | 13g |
Białko | 0,0g |
Sól | 0,02g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!





