Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200g
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Składniki:
Soja* 90%, fasola czerwona* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Sposób przygotowania:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 329 kcal / 1 382 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 17 g |
- cukry | 9 g |
Błonnik | 20 g |
Białko | 44 g |
Sól | 0,01 g |
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Napój jaglany bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1L
Aneta
,Bardzo dobry makaron, szybko się gotuje, idealny do spaghetti.
A...
,i jest makaron na dobry obiad :)