Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200g
Opis
Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200g
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Składniki:
Soja* 90%, fasola czerwona* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Sposób przygotowania:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 329 kcal / 1 382 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 17 g |
- cukry | 9 g |
Błonnik | 20 g |
Białko | 44 g |
Sól | 0,01 g |
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g
Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
15,29 zł
Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg
Aneta
,Bardzo dobry makaron, szybko się gotuje, idealny do spaghetti.
A...
,i jest makaron na dobry obiad :)