Makaron z płaskurki Penne BIO 500g
Opis
Makaron z płaskurki Penne BIO 500g
Makaron polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki
mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 344 kcal / 1 465 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,8 g |
- kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 68 g |
- cukry | 2,2 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron z płaskurki Fusilli BIO 500g
18,49 zł
Dorota S****a
,Również super jakość, polecam.