Makaron (z zielonej soi) fettuccine bezglutenowy BIO 200g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (z zielonej soi) fettuccine bezglutenowy BIO 200g
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Składniki:
Zielona soja*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 317 kcal / 1 336 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany, w tym: | 39,4 g |
- cukry | 6,6 g |
Błonnik | 18,8 g |
Białko | 42,6 g |
Sól | 0,00 g |
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron z groszku świderki 250g
7,79 zł
Joanna
,Bardzo dobry makaron o wysokiej zawartości białka. Dla osób na diecie bezglutenowej, wegetarian czy wegan. Świetnie sprawdza się również w daniach kuchni azjatyckiej. Dla osób poszukujących nowych, ciekawych zamienników zwykłego makaronu. Polecam.