Mieszanka chleba bezglutenowego keto z orzechami włoskimi 500g
Opis
Mieszanka chleba bezglutenowego keto z orzechami włoskimi 500g
Składniki
mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
Alergeny
Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Uwagi
Produkt bezglutenowy
Sposób użycia
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
340kcal 1 403kJ |
Tłuszcz, w tym: | 27g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4g |
Węglowodany, w tym: | 1,9g |
- cukry | 1,7g |
Błonnik | 17g |
Białko | 14g |
Sól | 1,65g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Dorota
,Mieszanki do wypieku chleba bezglutenowego ratują mi życie! Są przepyszne, zdrowe i bardzo łatwe w przygotowaniu. Są też różne dodatki, które świetnie urozmaicają smaki. Dla osób na diecie bezglutenowej to podstawa śniadań. Polecam te mieszanki każdemu, kto chce spróbować innego, zdrowego chleba, niekoniecznie będąc na diecie. Smacznego!