Pieczywko chrupkie z solą andyjską, nasionami sezamu i nasionami chia bez glutenu 25g
Opis
Pieczywko chrupkie z solą andyjską, nasionami sezamu i nasionami chia bez glutenu 25g
Pieczywko a’la maca to wyjątkowy wypiek stworzony z mieszanki mąk bezglutenowych. Dzięki swojej chrupiącej teksturze doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami, dodając im charakteru. Produkt jest pieczony z największą starannością w ściśle kontrolowanych warunkach, co gwarantuje jego niezmienną świeżość i najwyższą jakość.
Składniki
Mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, sól andyjska, NASIONA SEZAMU, nasiona chia (Salvia hispanica)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
369kcal 1 560kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 77g |
- cukry | 0,5g |
Błonnik | 6g |
Białko | 5,5g |
Sól | 3,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Paluszki bezglutenowe 100g
13,99 zł

Bezglutenowe paluszki solone BIO 45g
Dorota
,Super przekąski. Poprawić można smak i poproszę o większy wybór smaków.