Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 25g
Opis
Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 25g
Pieczywko a’la maca to wyjątkowy wypiek stworzony z mieszanki mąk bezglutenowych. Dzięki swojej chrupiącej teksturze doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami, dodając im charakteru. Produkt jest pieczony z największą starannością w ściśle kontrolowanych warunkach, co gwarantuje jego niezmienną świeżość i najwyższą jakość.
Składniki
Skrobia z tapioki, mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cebula w proszku, czosnek w proszku, cukier, sól.
Alergeny
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i SOJĘ
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
389kcal 1 650kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 0,9g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
| Węglowodany, w tym: | 83g |
| - cukry | 4,2g |
| Błonnik | 5,4g |
| Białko | 9,1g |
| Sól | 2,7g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Fruit Straws przekąska owocowa o smaku jabłko-malina 16g
Bezglutenowy chleb zwyczajny 300g
Paluszki bezglutenowe 100g
Chleb biały bezglutenowy 300g
Dorota
,Super przekąski. Praktyczne opakowanie. Przydałoby się tylko poprawić trochę smak i dodać więcej rodzaj i.