Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 25g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pieczywko chrupkie z tapioką cebulowo-czosnkowe bez glutenu 25g
Pieczywko a’la maca to wyjątkowy wypiek stworzony z mieszanki mąk bezglutenowych. Dzięki swojej chrupiącej teksturze doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami, dodając im charakteru. Produkt jest pieczony z największą starannością w ściśle kontrolowanych warunkach, co gwarantuje jego niezmienną świeżość i najwyższą jakość.
Składniki
Skrobia z tapioki, mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cebula w proszku, czosnek w proszku, cukier, sól.
Alergeny
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i SOJĘ
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
389kcal 1 650kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 83g |
- cukry | 4,2g |
Błonnik | 5,4g |
Białko | 9,1g |
Sól | 2,7g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Mąka orkiszowa jasna typ 700 1kg
12,39 zł

Bezglutenowe paluszki solone BIO 45g

Bułki Panini bezglutenowe 130g
10,69 zł
Dorota
,Super przekąski. Praktyczne opakowanie. Przydałoby się tylko poprawić trochę smak i dodać więcej rodzaj i.