Ryż czerwony BIO 1kg
Opis
Ryż czerwony BIO 1kg
Ryż czerwony uzyskiwany jest w wyniku fermentacji grzybów strzępkowych. Jest on bardziej kleisty niż biały. Znany jest ze swoich właściwości antynowotworowych, wzmocnienia organizmu i pracy serca. Można go spożywać do obiadu ale szczególnie polecany jest do deserów, na słodko.
Składniki
ryż czerwony*
*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Alergeny
gluten, orzechy, sezam
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
362kcal 1 536kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,56g |
Węglowodany, w tym: | 77,7g |
- cukry | 68,2g |
Błonnik | 8,7g |
Białko | 7,4g |
Sól | 0,025g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Sezamki bez cukru 27g
2,29 zł

Bezglutenowe bułki świeże 180g
7,29 zł

Mus z mango (75% owoców) BIO 250g
18,19 zł

Siemię lniane 500g
7,75 zł

BICAPS B COMPLEX 120 kapsułek
75,99 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
3,99 zł

Kasza jęczmienna pęczak BIO 500g
9,59 zł