Ryż czerwony BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Ryż czerwony BIO 500g
Ryż czerwony uzyskiwany jest w wyniku fermentacji grzybów strzępkowych. Jest on bardziej kleisty niż biały. Znany jest ze swoich właściwości antynowotworowych, wzmocnienia organizmu i pracy serca. Można go spożywać do obiadu ale szczególnie polecany jest do deserów, na słodko.
Składniki
ryż czerwony*
*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Alergeny
gluten, orzechy, sezam
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
362kcal 1 536kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,56g |
Węglowodany, w tym: | 77,7g |
- cukry | 68,2g |
Błonnik | 8,7g |
Białko | 7,4g |
Sól | 0,025g |
Zalecane warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Płatki owsiane BIO 1kg
12,89 zł

Ryż czarny pełnoziarnisty BIO 400g
14,89 zł

Ryż biały długoziarnisty BIO 500g
10,59 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
4,09 zł

Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg

Sezamki classic BIO 22,5g
2,69 zł